Project omschrijving

Speelplekken

Speelsloot in het Twiske

De Speelsloot is een van de zeven mooie en gezellige strandjes in Het Twiske. Bij het strandje vind je een heus indianendorp. Er staan twee kleurrijke wigwams en een fraaie totempaal. Leef je uit op de klimtoren, neem het pontje over het water en heb waterpret in de kabelbaan. En na al dat ravotten en gespeel is het tijd voor een lekkere picknick.

Voor de veiligheid ligt aan de beide kopse kanten van de speelsloot een ballenlijn.

Avonturenspeelplaats in het Twiske

In de avonturenspeelplaats in Het Twiske heb je pontjes, klimtorens, een buizenfort, een kabelbaan en nog veel meer. Beleef de mooiste avonturen samen met andere kinderen. Bedien zelf het pontje om aan de overkant te komen of neem de touw- of vlottenbrug. Klauter in de klimtoren of ga hangend aan de kabelbaan over het land. Om het nog spannender te maken, kruip je in en door het buizenfort. Maar er is nog veel meer. Ontdek het nieuwe piratenschip met daarnaast de schatkist. Ook kan je van de glijbaan af of lekker schommelen op de Koningsschommel. Overal mag je op klimmen en je eigen verhaal verzinnen.

Naast de avonturenspeelplaats liggen speelweides, waar je heerlijk kunt zonnen, spelen of een balletje trappen. Op deze velden staan ook twee grote picknicktafels, waar je met je vriendjes en vriendinnetjes je boterham kunt opeten.

Speeltuinvereniging Jonge Kracht

Een leuke speeltuin in Landsmeer voor jonge kinderen.

Fazantenstraat 41 in Landsmeer

Ontdek Laag Holland, de achtertuin van Amsterdam.

Ga naar de website >