Project omschrijving

Afhaalrestaurants

Sushi bestellen bij
Mr Sushi

Wij staan voor kwalitatief hoogwaardige sushi en innovatie op het gebied van sushi bereiding en maaltijd bezorging.

www.landsmeer.mrsushi.nl

Tel: 020-2376348

Indonesisch eten bij

Toko Bali

Toko Bali biedt een ruim assortiment in Indonesisch afhaalgerechten en verkoopt daarnaast ook een klein assortiment van Indonesische producten. De heerlijke gerechten en snacks worden dagelijks vers bereid in eigen keuken. Heeft u trek gekregen in lekker Indonesisch eten, een catering voor uw bedrijf of catering bij u thuis, neem dan gerust contact op met Toko Bali. Ook bezorging behoort tot de mogelijkheden.

www.tokolandsmeer.nl

Tel: 020 363 9672

Thais eten bij

Thai Ubon

De specialist van Thais eten in Landsmeer en omstreken. De Thaise kokkinnen van Thai Ubon bereiden originele Thaise gerechten met ingrediënten rechtstreeks uit Thailand. De gerechten geven de echte Thaise keuken weer. U kunt bij Thai Ubon terwijl u wacht in de open keuken kijken en a la minuut beslissen wat u juist wel of niet wilt.

www.ubon.nl

Tel.: 020-4826102

Ambachtelijke ijssalon Multi IJs

De ijssalon Multi-Ijs op de Nieuwe Gouw 2A maakt ambachtelijk ijs. De eigenaren zijn beide gespecialiseerd in ambachtelijk ijsbereiden en maken al hun ijs zelf. Zij beschikken over meerdere moderne ijsmachines en de nieuwste technieken om een zeer hoge kwaliteit ijs te kunnen maken. Er wordt voornamelijk gebruik gemaakt van verse ingrediënten en streekproducten en veel producten uit Italië.

www.winkelcentrumlandsmeer.nl/multi-ijs

www.ijsbezorglijn.nl

Internationale catering Scarabee

Scarabee is gevestigd aan de Dorpsstraat in Landsmeer. Scarabee staat bekend om zijn lekkere gerechten én goede service! Vooral de spare ribs, pizza’s en shoarmagerechten zijn enorm populair.

www.landsmeerscarabee.nl

Tel: 020-4822773 / 06 150 000 49

Italiaans eten bij

La Mia Donna

Voor afhaal van goede Italiaanse gerechten is La Mia Donna het juiste adres.

www.lamiadonnalandsmeer.nl

Tel: 020-4821111

Japanse keuken Samurai Sushi

Samurai Sushi bestaat sinds 2012 uit een hechte groep jonge ondernemers en chefs die hun passie voor de Japanse keuken delen. Bij ons jonge team bestaat de overtuiging dat bewustwording van gezond en vers eten niet langer een trend is, maar dat steeds meer mensen dit omarmen en opnemen in hun levensstijl.

www.samurai-sushi.nl

Tel: 020-4823068

Bob’s Kipboutique

Patat, snacks, belegde broodjes, drank, ijs en meer. Al 40 jaar een begrip in Landsmeer. U bent welkom om te komen eten, af te halen of te laten bezorgen.

www.kipboetiek.nl

Tel: 020 482 4602

Snackbar van Beek

www.snackbarbaar.nl

Tel: 020-482 2354

Ontdek Laag Holland, de achtertuin van Amsterdam.

Ga naar de website >