Project omschrijving

Actief

Klimpark Twiske

Avontuur op grote hoogte
We kunnen je vertellen over de Twiske, en de natuur waarin wij de ruimte kregen om onze 32 ongepunte, geschilde clouziana-palen van zo’n 15 meter op te richten om zeven klimtrajecten te maken, en over de zipline van 120 meter die je de adem beneemt, maar we willen graag dat je het komt beleven.

Ons doel is om iedereen, jong en oud, beginner of gevorderde, en alles daar tussenin, een uitdaging te bieden. Om, samen met onze topinstructeurs grenzen te verleggen en alle zintuigen aan te zetten.

Het Twiske, de natuur, is onze liefde, en het team heet je van harte welkom om samen te ervaren wat natuurlijk mogelijk is.

www.klimparktwiske.nl

Zwembad de Breek

Zwembad De Breek is een verwarmd Openluchtzwembad in het Sportpark van Landsmeer. Zowel voor kinderen als voor volwassenen een fantastisch zwembad midden in het groen. Het water is verwarmd en altijd 23,5° C.

www.debreek.nl

Tel: 020-4821677

Bungee Super Fly

Deze high intensity, full body workout laat je gewichtloos zweven, dynamisch vrij in de ruimte bouncen en zoveel plezier hebben dat je vergeet hoeveel je zweet. Hangend aan een bungee koord, bevestigd aan je heupen, kun je er op los bouncen, terwijl je zo ongeveer elke spier volledig aanspant. Je innerlijk kind wordt er ook nog eens gelukkig van: duik in de richting van de grond, spring in de lucht zoals Superman, of hang slechts enkele centimeters boven de vloer als een soort Mission Impossible-spion.

www.bungeesuperfly.com

Tel: 020- 211 11 25

Onderwaterpark Twiske (duiken)

Voor het duiken in het Twiske heeft Potti Diving alles geregeld: je eigen duikgids, gebruik materiaal en indien nodig de duikopleiding. Potti Diving heeft het grootste onderwaterpark van Nederland tot zijn beschikking; je duikt langs scheepswrakken, zeecontainers, grote zwerfkeien, en kunt zelfs een grotduikervaring meemaken. En natuurlijk de big five: snoek, snoekbaars, paling, stekelbaars, grondels.

www.pottidiving.com

Ski indoor Landsmeer

Skiën en snowboarden in Landsmeer. Oneindig naar beneden skiën of snowboarden, zonder sneeuw maar ook zonder in de rij te hoeven staan voor de skilift. Klinkt onmogelijk, maar dat is het niet. Wij bieden de mogelijkheid om te skiën of te snowboarden op een lopende band.

www.skiindoor.nl

Tel: 020-694 45 94

Duikcentrum Down Under

Down Under Duikcentrum is al 25 jaar een PADI duikcentrum waar u voor bijna alle PADI opleidingen terecht kunt. Wil je eens proberen te duiken? Elke 1e dinsdag van de maand kunt u bij Down Under terecht voor een PADI introductie duik in het zwembad. Ook voor ervaren duikers is Down Under het juiste adres. Kom eens langs en maak kennis met het instructieteam van Down Under of ga eens mee naar een buitenduik.

www.down-under.nl

Tel: 020-4826806

Handboogschutterij Pijlsnel

Handboogschutterij Pijlsnel is opgericht in 1983 en telt nu ongeveer 100 leden. Het is een bloeiende vereniging met goede wedstrijdresultaten. Elk jaar komen vereniging schutters thuis met mooie prijzen, zoals Nederlands Kampioenen of goede resultaten bij veldwedstrijden. Gezelligheid is bij Pijlsnel ook te vinden. Op de donderdagavond is er een klaverjasclub en op maandagavond een groep houtschutters en een bridgeclub. Kom je voor de eerste keer? Kom dan op een donderdag langs, dan kun je het best geholpen worden.

www.hbspijlsnel.nl

Tel: 020-482 5682

Play Fit Fitness

Ga naar de website

Stal de Vries

Ga naar de website

Ontdek Laag Holland, de achtertuin van Amsterdam.

Ga naar de website >