Project omschrijving

Waterrecreatie

What’s SUP

Wij zijn een jong bedrijf met gepassioneerde gidsen en leraren op gebied van watersport. De mooiste plekjes hier in het mooie waterrijke Landsmeer en omstreken heeft haar geheimen aan ons prijsgegeven welke wij graag met u delen vanaf het supboard.

www.whats-sup.nl

De Breek

Landsmeer is een uitstekende plek voor waterrecreatie. Bij de Breek ligt een botenhelling met ruime parkeermogelijkheden vanaf waar u dit prachtige gebied over het water kunt verkennen. U vindt De Breek ter hoogte van de kruising Sportlaan en Hermessingel.

Vissen

Zowel de Stooterplas in het Twiske als de Breek in Landsmeer bieden geweldige visstekjes voor hengelsport liefhebbers.  Aan de begroeide oevers van de Stooterplas zijn genoeg geschikte plekken voor de echte sportvisser, maar ook voor de beginnende hengelaar.

Lees verder

Ilperveld

Het natuurgebied Ilperveld, bereikbaar via het Noord-Hollands kanaal is een veenweide gebied waarin maar liefst 600 eilandjes liggen. Bij het bezoekerscentrum van Landschap Noord-Holland kunt u verschillende soorten boten en kano’s huren om dit prachtige gebied te verkennen.

Twiske Haven

Het recreatiegebied het Twiske biedt met de Stootersplas en bootverhuur bij Twiske Haven volop mogelijkheden voor diverse vormen van waterrecreatie, zoals varen, zeilen, surfen en kanoën.

Surfen en suppen

Surfen en suppen behoren ook tot de mogelijkheden in dit waterrijke gebied. U kunt via Surf and bike ervaren hoe het is om in dit prachtige gebied te surfen of suppen.

Onderwaterpark Twiske (duiken)

In het Twiske ligt het grootste onderwaterpark van Nederland met het helderste water. Voor sportduikers is het mogelijk te duiken met de big five van de zoetwatervissen; snoek, paling, bittervoorn, stekelbaars, en grondel. Er liggen vele onderwaterobjecten die met vijf onderwaterroutes verbonden zijn. Ook toegankelijk voor sportduikers met een beperking.

Voor meer informatie: www.onderwaterpark-twiske.webnode.nl

Ontdek Laag Holland, de achtertuin van Amsterdam.

Ga naar de website >