Project omschrijving

Restaurants

Restaurant
De Pepermolen

Sinds 2002 is in het voormalige gemeentehuis van Landsmeer Restaurant de Pepermolen gevestigd. Met een inrichting in Engelse librarystijl straalt dit restaurant een warme gemoedelijke sfeer uit, waar jong en oud zich gelijk thuis voelen. De Pepermolen beschikt over een groot terras aan de achterzijde waar u zomers heerlijk kunt zitten en dineren.

www.pepermolen.org

Tel: 020-482 1974

Argentijns steakhouse
Los Angus

Los Angus is een sfeervol ingericht stukje Argentinië in Landsmeer waar u geniet van de romantiek en de warmte en van la parilla, de grill. Los Angus biedt het allerbeste Argentijnse vlees en van volle, krachtige wijnen. Geniet van het uit eten gaan met vrienden, een romantisch diner met uw geliefde en van de warme, gastvrije bediening. Want eten ´genieten´ dat doe je samen… bij Argentijns Grill Restaurant Los Angus.

www.losangus.nl

Tel: 020-482 6383

Restaurant
Juffrouw Tok Tok

Juffrouw Tok Tok is een gezellig, sfeervol en kindvriendelijk restaurant in Landsmeer, vlakbij de ringweg Amsterdam. U kunt gratis parkeren op eigen terrein of in de directe omgeving. De gevarieerde kaart bevat zowel kip-, vlees-, vis- als vegetarische gerechten. En als afsluiter heerlijke desserts. Met de ruime keuze aan mooie wijnen maakt Juffrouw Tok Tok uw avondje uit helemaal compleet.

www.juffrouwtoktok.nl

Tel: 020 482 55 54

Frans Bistrot restaurant
Chez Etienne

Chez Etienne verwelkomt u graag om in het restaurant of op het terras plaats te nemen en te genieten van klassieke seizoensgerechten uit de Nederlandse en Franse keuken. Naast de a-la-carte-kaart serveert Etienne verrassingsmenu’s. Sommelier Eveline schenkt meer dan 25 wijnen los per glas. De bediening spreekt Engels, Frans, Duits en Spaans. Er is een Engelse en Franse menukaart.

www.chezetienne.nl

Tel: 020-4824448

Italiaans restaurant
Trattoria La Bocca

Trattoria La Bocca is een kleinschalig en intiem Italiaans restaurant in het Noord-Hollandse Landsmeer. Gastvrouw Clara en chefkok Nicola laten hun gasten al jaren lang genieten van de authentieke cucina Italiana en pizza’s uit een originele houtoven. De Zuid-Italiaanse chefkok zit al 45 jaar in het vak waardoor ouderwets lekker koken hier de standaard is. Goede sfeer, goed eten en Italiaanse gastvrijheid komen samen bij La Bocca.

www.la-bocca.nl

Tel: 020 482 2406

Chinees restaurant
China Garden

Lang, heel lang geleden is Chinees Kantonees Specialiteiten Restaurant “China Garden” ontstaan in 1974. Authentiek Chinees is de kwaliteitsstandaard. Ver blijvend van het “fusion” concept bewaakt China Garden het origineel. Met een warme ontvangst verwelkomt China Garden zijn gasten al generaties lang. De kelners presenteren gerechten van hoogstaand authentiek Chinees Originaliteit.

www.chinagardenlandsmeer.nl

Tel: 020-4823728

Culinaire belevenis
De Zuyd

Laat u meenemen in de culinaire belevenis van De Zuyd! Onze chefs zullen u versteld laten staan. Eerlijk koken is de standaard van de Zuyd. Genieten van een met zorg uitgekozen wijn een lekker glas speciaal bier of een heerlijke cocktail? De Zuyd heeft het allemaal.

www.dezuyd.nl

Tel: 020-854 5800

Ontdek Laag Holland, de achtertuin van Amsterdam.

Ga naar de website >