Project omschrijving

Boerderijen Landsmee

Natuurboerderij Hardebol

Kom bij ons een kijkje bij de koeien nemen en kom tot rust op ons terras met een heerlijk kopje thee of koffie met een appeltaartje.
Tevens verkopen wij in onze boerderijwinkel vlees van eigen rund, scharrelvarken, eieren van eigen kip en diverse streekproducten.

Zie website voor openingstijden en locatie.
natuurboerderijhardebol.nl

Adresgegevens

Kanaaldijk 28
1121 NX Landsmeer
06 811 75101
boerderijhardebol@hotmail.com

Zorgboerderij
De Marsen

Boerderij De Marsen ligt in natuur- en recreatiegebied Het Twiske, net boven Amsterdam-Noord.

Op De Marsen vind je een boerderijwinkel, een boerenhuiskamer, een Scharrelerf, een moestuin, een voorerf met picknicktafels en boerderijdieren. Ben je wandelaar, fietser of een ouder met jonge kinderen? Kom dan bij de Marsen eens proeven van het pure boerenlandleven. Koffie, thee, sap, koek en heerlijke ijsjes (alles biologisch) zijn verkrijgbaar!

Het Scharrelerf is speciaal ingericht om met kinderen heerlijk te spelen en de natuur te beleven.

In de ruimte achter de grote blauwe deuren kan je droog (niet verwarmd) zitten. Bij zonnig weer kun je op ons buitenterras plaatsnemen. Koffie, thee, sappen, frisdrank en ander lekkers kan je bestellen en afrekenen in de boerderijwinkel.

Op zondagen is de boerderij vaak vertrekpunt voor culturele- en natuuractiviteiten die De Marsen en het IVN Twiske verzorgen. Zo zijn er geregeld activiteiten voor jeugdclub De Twiske-speurders.

www.demarsen.org

Adresgegevens

Pikpotweg 1
1121 HZ Landsmeer
020 482 5015
Contact

Foto: Kitty Wa Bwanda- de Boer

Ontdek Laag Holland, de achtertuin van Amsterdam.

Ga naar de website >